fbpx

”Suntem o familie! Împreună construim, învățam, inovăm, păstrăm tradiția.”

Copiii şi educaţia lor sunt investiţii sigure în viitorul comunităţii!

Proiectul început în luna martie a anului 2021, alături de Allianz – Țiriac Asigurări, parteneri de business, parteneri locali a avut în centru crearea de condiții decente pentru învățătură în 2 școli din comuna Cernișoara, județul Vâlcea și a fost derulat în parteneriat cu Fundația Comunitară Vâlcea și Primăria Cernișoara.
 
➡️ Am realizat un foraj de mare adâncime pentru alimentarea cu apă a şcolii din satul Mădulari, foraj de care au beneficiat și sătenii din partea de nord a comunei, pe fondul secetei prelungite din acest an.
 
➡️ Pe perioada verii am lucrat împreună cu specialiști la renovarea şcolii din Cernişoara-sat pentru a primi cei 150 de elevi relocaţi în urma transformărilor prevăzute la şcolile din Mădulari şi Armăşeşti.
 
Lucrările structurale au fost finalizate până la începerea anului şcolar, astfel că elevii s-au putut întoarce la cursuri într-o școală reabilitată.
 

Mulțumim Allianz – Țiriac Asigurari, Allianz – Țiriac Pensii, Mediatique și partenerilor locali Hispano Construct, Nurvil Audi, Damila, Romstal Romania, Valoris Electrice VL, Amenajari spatii verzi si gradini – Agroexpert Valcea pentru investiția în acest proiect!

Nu uita că și TU poți fi unul dintre cei care ia parte la astfel de inițiative pentru comunitatea vâlceană.