fbpx

Caravana STEAM

“Caravana STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Matematică)“ prin care oferim copiilor și tinerilor cu vârste între 6 și 19 ani din mediul rural și urban mic ateliere de robotică și programare, experimente, învățare cu Lego în perioada august – decembrie 2022.

Programul de Integrare refugiați în contextul crizei umanitare

Am identificat nevoile refugiaților din județul nostru, am creat parteneriate, iar prin finanțarea Oxfam dorim să realizăm activități și proiecte care să îi ajute pe ucrainenii de la noi din județ să se integreze mai repede și eficient în comunitatea de aici.

top-prioritati

Activism civic în practică

Acest proiect are scopul de a genera schimbări relevante în comunitate și un model de bună practică pentru implicarea cetățenilor în decizii cheie ale autorităților publice.

Burse școlare

Fondul de burse este un tip de program de sprijin pentru continuarea studiilor, creat pentru elevii proveniți din familii defavorizate. 

Reabilitarea școlilor gimnaziale
Cernișoara și Mădulari

Copiii şi educaţia lor sunt investiţii sigure în viitorul comunităţii!

O comunitate pentru un spital

Este un proiect dedicat pentru a sprijini spitalele şi medicii din județ în vederea prevenirii supra-încărcării sistemului medical și donării de resurse în contextul pandemiei de COVID-19.