Cauze Valcea Forest Run

Anul acesta, pe langa componenta sportiva, evenimentul are si o parte filantropica. Am decis sa oferim posibilitatea alergatorilor si tuturor celor cointeresati sa sustina patru cauze cu impact in zona comuntatii locale valcene. 

Youth Hub – un spațiu special amenajat care să ȋncurajeze comuniunea şi interacțiunea tinerilor, dincolo de ecranele digitale, prin evenimente culturale, recreative, civice, antreprenoriale sau comunitare, ce poate deveni un punct focal de ȋntâlnire. Inființarea Youth Hub este inițiativă a trei asociații din Râmnicu Vâlcea (Youth on the Move, AIDE şi Avangarde) si este susținută şi de dorința celor peste 100 de repondenți care au completat chestionarul cu privire la oportunitatea unei astfel de locații destinate tinerilor. Mai multe despre acest proiect gasiti pe pagina Youth Hub de pe Galantom. 

Link donație pe Galantom: https://fundatiacomunitaravalcea.galantom.ro/projects/view?id=720


Bursa de Excelenta pentru atletul Voicu Gabriel, 18 ani, sportiv valcean de lot national cu rezultate remarcabile si participant la competitii internationale de nivel inaint : Jocurile Olimpice de Tineret, Campionate Mondiale si Europene. 

Link donație pe Galantom:

https://fundatiacomunitaravalcea.galantom.ro/projects/view?id=554


Impreuna e mai usor – Asociatia Serenity. Proiectul are drept scop promovarea sănătatii fizice, mentale şi emoționale a copiilor, educarea acestora spre autocunoaştere şi dezvoltare personală şi sprijinirea lor pentru optimizarea performanțelor personale, prin înfiinţarea unui grup de dezvoltare personală pentru adolescenţii proveniti din familii monoparentale, care au un părinte decedat, si realizarea de sedinte de terapie saptamanale timp de 6 luni. 

Link donație pe Galantom: https://fundatiacomunitaravalcea.galantom.ro/projects/view?id=721


Fundatia Comunitara Valcea. Fundatia Comunitara Valcea este un reper in societatea valceana, un partener dinamic care sprijina initiativele locale prin conectarea resurselor cu proiecte de dezvoltare a comunitatii. In iulie 2019 Vâlcea a aparut pe harta fundațiilor comunitare din România! Pe scurt rezultatele din ultimele 18 luni sunt: formarea grupului de iniţiativă, organizarea a 4 evenimente de fundraising proprii, 8 evenimente în parteneriat cu alte organizaţii, 5 campanii pe Galantom şi una la Maratonul Sibiului, 4 întâlniri cu comunitatea vâlceană din Bucureşti şi Sibiu.

Link donație pe Galantom: https://fundatiacomunitaravalcea.galantom.ro/projects/view?id=722